Leef…

Jawel, ik leef nog. Hoewel je ‘t niet zou verwachten ben ik er nog steeds.
Aan de ene kant gaat ‘t beter dan ooit met me, en aan de andere kant gaat ‘t slechter dan ooit met me. Moeilijk, moeilijk.

De drukte is met de leeftijd toch niet helemaal weggegaan en de effecten ervan leveren me veel problemen op. Op school, op mn werk, thuis, in mn vriendenkring en soms zelfs op internet… Maar dit weerhoud me er niet van om verder te gaan, en vrolijk als altijd te genieten van alles wat leuk en intressant is. Gelukkig wordt ‘t alweer lente, en hebben we al wat lente achtige dagen gezien. Zon! De zon heerst!

Verder kwam ik nog leuk nieuws tegen! Jacqeline van Krezip is gisteren bevallen van een kotert! Billie Miel mag hij heten en moeder en kind maken het goed!

Toen ik de titel van dit bericht schreef, moest ik ineens denken aan big brother. “Vroeger” en dan bedoel ik in 1999, toen was het voor het eerst op TV met de volgende titelsong, Leef:

Onder het mom van “De zomer komt naar je toe deze zomer”: binnenkort meer!

Leave a comment

Leave a Reply