Nieuwe Website! (2)

Je ziet het goed! Het ontwerp van mijn website heeft een nieuw likje verf gekregen. Dat mocht wel, want de vorige layout (gebaseerd op “That Music Theme“ van Nuvio) ging alweer mee sinds 2013.

Het nieuwe ontwerp is gebouwd op de basis van een in februari gratis bij ThemeForest verkrijgbare html5 template “Airy“, van ene Darinka, wat ik samen heb gevoegd met de wordpress template “Minicard”. maar je zult het origineel er niet in terugkennen. Sterker nog, van het origineel is nog maar een paar regeltjes code hetzelfde gebleven.

Verder is mijn website nu grotendeels in het Engels, en een aantal interessante oudere weblogartikelen en artikelen van FOK! zijn vertaald naar het Engels. Hier heb ik me de afgelopen weken tussendoor mee vermaakt. Het vertalen dan. Maar ook het nog eens lezen.

Tot slot: Dit thema voor mijn website geeft wat meer rust en is niet meer zo “poef” en knallend als de vorige. Wat vinden we ervan?

Leave a comment

Leave a Reply