Happy New Half Year

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa, het zit erop! De eerste helft van 2008 is voorbij!

Het is nu 01 Juli 2008, en dat betekent dat de eerste helft van 2008 erop zit.

Een opvallend half jaar moet ik zeggen, zeker omdat 2008 voor mijn gevoel eigenlijk pas op 3 februari begon, de dag dat ik weer terug was in Nederland na mijn vakantie op Bonaire. Toen ik nog amper was bekomen van de vlucht begon een lange stage, die nu helaas bijna is afgelopen. Daar is me een aantal hele belangrijke dingen geleerd, die veel verder gaan dan wat technische kennis, en daar ben ik ze dan ook dankbaar voor. De belangrijkste les kan ik wel met je delen: Maak altijd een lijst met dingen die je wilt/moet doen, en sorteer ze op prioriteit. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. Dit is het gene geweest wat mij enigszins gestructureerd heeft leren werken, en is dus erg waarde vol voor me.

Verder heb ik in dit halve jaar de nodige kennissen opgedaan en de nodige “connecties” gemaakt…

Ja hallo, Hemmo uit 2021 hier: Ik heb zelf ook géén idee waarom ik “connecties” tussen aanhalingstekens zou zetten. Vast iets vies.

Al met al is het een belangrijke tijd voor me geweest, en dat gaat het komende halve jaar ongetwijfeld ook worden!

Maar hoe dat zal aflopen lees je op deze plek over exact 183 dagen. Maar tot die tijd… Een spannend muziekje!

Leave a comment

Leave a Reply