Over Hakbijlen en Branden in de Hel. En Krezip!

Alex heeft een – voor mij – ietwat aparte muzieksmaak.
Verder is alex wat sommigen “koppig en eigenwijs” noemen, en heeft hij er ook een handje van om heel erg “evil” over te komen. Evil in het type World Domination zegmaar…

Maargoed, verder is hij – net als ik – erg goed in het nodeloos afkraken van dingen. En zeker als het om artiesten die hij niet leuk vind gaat.

Dus heeft hij een lijst samengesteld met artiesten die volgens hem voor eeuwig moeten branden in de hel waar met hakbijlen naar ze moet worden gegooid terwijl ze op een electrische stoel zitten. Dit is zijn lijst:
Kane, Keane, Krezip, Coldplay, Snow Patrol, Nickelback, All hiphop, Beyonce, James Morrison, Rihanna, Jason Mraz, Ilse Delange, Duffy, and many more.

Kortom, Alex heeft een hele slechte muzieksmaak, en eigenlijk zouden ze hém moeten opsluiten in een ruimte waar alleen Krezip, Coldplay an Jason Mraz te horen is. op repeat. met 120db. (-0,2db voor de radionerds onder ons die niet weten dat een koptelefoon ook zacher kan). Voor een jaar. Met hakbijlen.

Dus.

Maargoed, ik ga ook een poging wagen, maar mijn lijst zal denk ik meer mensen aanspreken 😛

– K3 :r en alle andere incestmuziek uit Studio 100
– Jan Smit :r
– Beyonce :r
– Britney Spears :r
– Paris Hilton :r
– Miley Cyrus :r
– Jennifer Lopez :r
– Wolter kroes :r
– Harry, Henk, Wouter, Jeroen en alle andere 1mans-artiesten die zichzelf “hip” noemen en een fanbase van 500 incompetente retards hebben :r
– Hiphop en vrijwel alle Rappers :r

toevoeging: Dries Roelvink! :r Al is het maar omdat hij de naam Annelies verkracht heeft!

Branden, hel, hakbijlen, Get it?

Suggesties en/of toevoegingen zijn welkom.

Leave a comment

Leave a Reply