Sony Ericsson K800i

Even voor kerstmis 2006 werdt hij bezorgd op mijn stage. Mijn eerste mobiele abonnement! Een moois simkaart van vodafone waarmee ik voor 22,50 lekker goedkoop kon bellen. Maar, dat was niet het belangrijkste. Het belangrijkste was dat er een nieuwe telefoon bij zat. Uitgekozen op zijn camera met klepje en omdat het een perfecte opvolger zou zijn voor mijn T630, welke ik 2 jaar eerder gekocht heb (als los toestel).

Een van de eerste foto's met mijn toestel gemaakt tijdens mijn stage bij Direct Webservice.

En dat is het ook geworden. 2 jaar lang heb ik er met veel plezier gebruik van gemaakt.
Duizenden beluren en ook duizenden foto’s heb ik ermee gemaakt.

Tot… Even voor kerst 2008, toen het toestel van het ene op het andere moment ineens niet meer aan ging.
Mijn wereld stortte in! Nouja, voor even dan. Ik heb het toestel teruggebracht in de hoop dat ze er nog wat van konden maken, maar… helaas, het was nét een paar dagen buiten de garantie. Kortom, Mijn trouwe K800i is in korte tijd omgetoverd in een digitale baksteen. 🙁

Een tijdje heb ik ermee gewacht, maar ik heb nu toch besloten een nieuw toestel te kopen, en het is geworden: de Sony Ericsson K800i. Gewoon. Een nieuwe. Omdat het kan! Hopen dat deze het wel wat langer vol gaat houden :+ .

Foto’s volgen hier rechtsboven 🙂

Leave a comment

Leave a Reply