Pinkpop 2009 (2)

Whee, vandaag  bij Claudia de Breij kaartjes gewonnen voor Pinkpop 2009. Kort verhaal lang, ik ben de hele vrijdag bezig geweest met pakken van spullen, vervangers voor werk vinden, en ook is er inmiddels vervanging gevonden voor de techniek van Tussen Waal en Bruggen op WebFM.  Helaas kon ik daardoor vanavond niet naar bandje van mijn collega’s Rick en Nik. Inmiddels met meer dan een uur vertraging (dan u lieve NS) in Eindhoven aangekomen, en om een uur of 12 in landgraaf aankomen alwaar mij een hopelijk een zeer fijn weekeinde tegemoet komt. Zoals wellicht bekend komt Depeche mode niet, maar ze hebben als vervanging Krezip geregeld. Oke, ze zijn bij lange na niet zo groot als Depeche Mode, maar het is zeker een leuke band, en ieder extra optreden wat ik van ze kan meepikken is meer dan welkom 🙂

Verder een hoop twitter komend weekend, dus houd die rechterbovenhoek in de gaten, of kom naar mijn twitterpagina.

Goed. Slaap.

Leave a comment

Leave a Reply