Pinkpop 2009 (3)

Pinkpop 2009.

Vorige week vrijdag luisterde ik tussen de middag naar Claudia op 3FM. Was bezig met het sleutelen aan een nieuwe website voor een collega, toen het spelletje ‘de breijstaete’ begon. ‘De rode vlag hing uit in de breijstaete, en iedereen weet wat dat betekend.’, begon Claudia, en ik maakte in mijn hoofd af: ‘Ah, ze is ongesteld!’. Maar nee, ze stond rood, en moest de breijstaete verkopen als dit zo doorging. Lang verhaal kort: ze organiseerden een sponsorloop, en vroeg aan iedereen wat ze bij wilde dragen. Aan het einde van het verhaal stelde ze een vraag: “wat had het boertje van buut’n over voor de sponsorloop”, waarop ik het antwoord “een stuuv’r de muil kun je krieg’n” nog wist. Gezien ik bijna nooit het andwoord wist, heb ik het gesms’t naar 3333, in de veronderstelling er nooit meer wat van te horen. Tot mijn grote verbazing ging iets van 20 seconden later mijn telefoon. Leon van 3FM, of ik effe wilde blijven hangen…

Hoe de minuten erna gingen hoor je in het fragment hieronder.

Daarna begon het echte stressen pas, want mijn hele weekend stond nog volgepland. Eerst naar weurt bellen, waar Niek de techniek van ‘Tussen Waal en Bruggen‘ van me over kon nemen. Vervolgens in de trein naar arnhem om nog snel wat toetsen op school te maken, en vervolgens naar nijmegen om richting mn werk te sprinten. (leve het fiets meenemen in de trein) Daar vervolgens 2.30uur bezig geweest met schuiven, lief aankijken en smeken, om vervolgens mijn hele weekend alsnog vrij te kunnen maken. Inmiddels was het half 8 en was ik het optreden van mijn collega’s Rick en Nik ‘Jacky Heretic‘ waar ik een kaartje voor had gekocht dus aan het missen.

(fragment volgt, ff uploaden enzo)

Leave a comment

Leave a Reply