Werken voor een ISP

Het begon met standaard je verhaaltje aflopen ‘heeft u het kabeltje al vervangen’, maar als je na een tijdje de systemen ook snapt dan weet je hoe je iemand ook echt kan helpen. Je leert kennen wat er mogelijk is, wat er niet mogelijk is, wat er met wat moeite toch mogelijk is, en wat er soms mogelijk is… Die laatste 2 zijn erg handig omdat je een beller duidelijkheid kan bieden.

Verder is ben ik nu een nóg grotere fan van helpdeskhumor geworden, en gelukkig de collega’s ook. Zo zijn de interne termen die gebruikt worden voor diverse problemen ook enorm grappig om toe te passen op totaal andere dingen. “De cola-automaat doet het niet. – Staat hij wel dicht genoeg bij het IS/RA punt?”

Kortom, gelachen wordt er wel. Zeker met de tools die er zijn:

myispmanager

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Leave a Reply