Roadmap to world domination – 1: Plannen en Plotten

25th Mar 2010Nederlands, Stukjes6 comment

Zoals jullie weten ben ik al jaren hard aan de weg aan het timmeren naar alleenheerschappij over deze aardkloot. Alleenheerschappij over de aarde is handig in allerlei vormen, al is het alleen al omdat je dan in een bar als kazige pickupline “Hey baby, Wanna rule the world together?” kan gebruiken. Maar, ik heb ook nuttige plannen. Om te beginnen ga ik buma/stemra/sena afschaffen en vervangen door gefinancierde overheidsorganen die zich richten op de muzikanten en niet op eigen zakken. Verder komt er een wereldwijd verbod op katten wegens praktiserend satanisme. Alleen katten zonder nagels en krijsfunctie zouden nog mogen, maar aangezien daar -pijnlijke- menselijke interventie voor nodig is en ik weliswaar Evil maar niet Cruel ben gaat ook dat hem niet worden. Kortom, alle katten naar een koepel op de maan. Verder komen in alle landen nieuwe grondwetten met als belangrijkste wijziging dat een ieder recht heeft op een badeend. Don’t ask.

worlddomination

Tevens ga ik op zoek naar zoveel mogelijk nutteloze regelingen en wetten, om die vervolgens af te schaffen. De zomertijd bijvoorbeeld. Weg ermee!

Verder ben ik voor de invoering van Giant Days. Dagen van 36 ipv 24 uur. Daarvan gaan er dan 243 in een jaar met om de 3 jaar een schrikkeldag die we 0 januari noemen en voor niemand een werkdag is.

giantdays

Uiteraard breekt op zo’n 0e januari de pleuris uit, maar mede dankzij schietgeweren (schoot je in de lach? dan bevestig je daarmee mijn mening dat het engelse ‘Shotgun’ een belachelijk woord is!) weet de macht (niemand weet wie ze zijn en wat ze doen, maar iedereen is er verdomd blij mee dat ze er zijn!) de orde in toom te houden. Op carnaval komen ze overigens wel publiekelijk naar buiten, maar alleen in brabant.

Verder wordt New York weer New Amsterdam en noemen we America (Limburg) voortaan Schubbekutteveen.
Wát? Dat zou toch awesome zijn om op een verkeersbord te zien staan?

schubbekutteveen

Tevens trekken we Vlaanderen bij Nederland, en de rest van belgië laten we afzinken tot recreatieve plas.

Tot zover dit eerste deel van mijn verhalenserie over werelddominatie. Of er meer komen? Geen flauw idee.

Goed, en dan gaan we nu weer over tot de orde van de dag…

6 Comments Comments Feed

 1. Alex (March 25, 2010 22:18, 10:18 pm).

  Dude, wtf heb jij gesnoven? :')

 2. Maartje (March 25, 2010 23:24, 11:24 pm).

  Als je dat van die katten weghaalt stem ik op je ;)

 3. Tweets die vermelden Hemmo de Vries.nl » Roadmap to world domination – 1: Plannen en Plotten -- Topsy.com (March 27, 2010 22:31, 10:31 pm).

  […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Hemmo de Vries. Hemmo de Vries heeft gezegd: Gelogd: Roadmap to world domination – 1: Plannen en Plotten http://bit.ly/9Ugq3e […]

 4. Paulus (April 4, 2010 22:21, 10:21 pm).

  Ik zeg, doen!

 5. Lisanne (September 14, 2011 13:51, 1:51 pm).

  Toen ik de zin “Verder komen in alle landen nieuwe grondwetten met als belangrijkste wijziging dat een ieder recht heeft op een badeend.” las, was ik om! Mijn stem heb je!

 6. Hemmo de Vries » Roadmap to world domination – 2: Hoe het begon (August 5, 2012 23:25, 11:25 pm).

  […] op: Roadmap to world domination – 1: Plannen en Plotten)  Inmiddels heb ik alweer een tijdje de wereldmacht in handen, en beginnen mijn plannen steeds […]

Add a Comment