Roadmap to world domination – 3: De Macht

Je hebt er misschien nog nooit van gehoord, maar ze zijn er wel degelijk. Ze worden door hen die erin geloven ‘de Macht’ genoemd. De macht, veel is er niet over bekend, maar ze zijn er en ze worden groter. Groter en groter. Ogenschijnlijk doodnormale mensen die naar hun werk lijken te gaan, maar als je ze zou volgen zou blijken dat ze eigenlijk alleen maar rondreizen. Tot je even niet oplet. Dan zijn ze ineens uit het straatbeeld verdwenen.

De macht dus. Tot voor kort wist nagenoeg niemand ervan, er waren wel mensen die het erover hadden, maar dat soort verhalen worden vaak afgedaan als complottheorieën door mensen die het niet met de regering eens zijn.

Staan we dan, in januari 2021 met een conceptbericht dat is aangemaakt op 26 september 2011. In de jaren erna heb ik dit bericht vaak bewerkt, maar nooit afgemaakt. Het idee was om uit te leggen hoe ik al deze duistere zaken voor elkaar heb gekregen, maar misschien is het ook maar beter om dat in het midden te laten.

Zie ook deel 1 en 2: